Sinnenas retreat 27 maj

Sinnenas retreat med Sven Kihlström

Ett tillfälle för dig att ta en ”time-out” från en hetsig vardag och dra dig tillbaka på en enskild plats med vacker natur som ger dig möjlighet till eftertanke och stillhet.

I retreaten lägger vi alla måsten åt sidan en stund för att ge tid till oss själva samtidigt som vi provar på härlig yoga, olika former av meditation och andra övningar, lyssnar på intressanta tankar och deltar i guidad tyst skogsvandring. Dagen avslutas med gemensam grillning, eldmeditation samt sång, dans och trummor samt ”Talking stick”.

Retreaten präglas inte av fullständig tystnad utan vi matar våra sinnen med annat än under en normal vardag. Det ger en avkoppling som gör dig lugn och fyller dig med ro.

Retreaten leds av den erfarne Sven Kihlström och övningarna är speciellt sammansatta  för just denna aktuella retreaten.

Program

13:30-14:00 Samling med hälsodrink

14:00-15:00 ToYoga, lugn hata/kundalini/medicinsk yoga med Tina Olsson

15:00-16:00 Kaffe/te och föreläsning ”Livsresa med lätt bagage” med Eva Fodor Velander

16:00-17:00 Tyst guidad skogsvandring med Sven Velander

17:30-18:00 GongGong avslappning med Sven Kihlström

18:30-19:30 Utomhusgrillning – var och en grillar det de tar med sig

19:30-21:30 Meditation vid elden med Sånger och rörelser till levande musik, sånger/mantra från världens alla hörn (jojka, indiansk/afrikansk sång, tibetanskt/ indiskt/kristet mantra). Kvällen avslutas med ”Talking stick” med Sven Kihlström

Retreatledare är Sven Kihlström, utbildad musiker, pedagog och gongmästare med inriktning sångmeditation, fortbildade sig i både i Indien och Nepal. Mer om Sven på www.svenkihlstrom.com

Yogainstruktör är Tina Olsson. Tina älskar yoga, spela djembetrummor, sjunga kirtan samt att vara ute i naturen och uppleva växtkraften i alla och allt som är skapat. www.facebook.com/ljusyogatina

Eva och Sven Velander driver Kittebo Kursgård. De omfamnade frivillig enkelhet och bytte pengar mot tid för varandra och friheten att själv kunna bestämma över sin vardag. (www.kittebo.se)

Pris/person inkl. kaffe/te och moms 490 kr

Kontakt: Eva Fodor Velander 0702 39 19 45, mer info www.kittebo.se/kurser/halsoretreat

Anmäl dig här